Op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging in de inkoop? Of gewoon nieuwsgierig naar onze snel groeiende organisatie? En wil je een kijkje achter de schermen nemen bij Inkopenvoor?

Meet & Greet 26 mei Met Significant Logo variant2

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener die barst van de energie. Met, zo geloven wij, een nieuwe, unieke dienstverlening. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

Kennismaken?

Dat kan! Wij organiseren een Meet & Greet op 17 november in Utrecht. Tijdens deze gezellige borrel maak je kennis met ons team. Wij vinden inkoop een prachtvak, en daar praten we graag met jou over onder het genot van een hapje en een drankje. Geen gelikte en lange presentaties maar gewoon informele gesprekjes. Zo kun je het beste ervaren wie wij zijn en wat we doen. En andersom, zo kunnen wij ook leren wie jij bent en hoe en waar jij je graag in zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Waar kun je ons meeten?

De Meet & Greet vindt plaats in Café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht, te Oudkerkhof 36, 3512 GL Utrecht. Graag vernemen wij van jou of je op 17 november tussen 16.30 uur tot 19.00 uur aanwezig bent. Geef je op door een e-mail te sturen naar jeanine.verver@inkopenvoor.nl

Ook zonder aanmelding ben je uiteraard van harte welkom! Wij hebben er zin in, jij ook?

Helaas geen tijd?

Enne, als je niet kunt, geen probleem. Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie. Dan maken we op een later moment een afspraak om kennis te maken.

Interesse?

We verwijzen je graag door naar de website van onze partner, Inkopenvoor