Vorig jaar is het project Young Impact van start gegaan. Dit is een project dat jongeren bewust maakt van hun impact op de wereld en ze motiveert om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo kunnen wij met zijn allen de wereld een stukje mooier maken. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor dit project, en we denken dat het profiel van de Challenge Coach goed aansluit bij de studenten op de opleiding Facility Management.

Over het project

Met een inspirerend scholenprogramma reizen we aankomend schooljaar langs 250 scholen in Nederland. Onder begeleiding van trainers gaan leerlingen tijdens een kick-off en workshop aan de slag met hun sterke punten en bedenken zij acties (challenges) die de wereld een stukje mooier kunnen maken.

De rol van Challenge Coach

Om dit allemaal in goede banen te leiden zoeken wij Challenge Coaches die goed kunnen organiseren. De Coaches staan klaar voor de school en zorgen er voor dat de kick-off en workshop goed verloopt. Concreet betekent dit dat de Coach de trainers waar nodig ondersteunt met techniek en materialen en de docent op weg helpt met het vervolgtraject. Ook wanneer de leerlingen een challenge uitvoeren zijn de Coaches aanwezig om de docent en leerlingen een handje te helpen.

Om anderen te inspireren willen wij graag de verhalen van de challenges delen. Daarom is het fijn als een Coach het leuk vindt om foto’s te maken en een stukje kan schrijven over de challenge.

Meer weten?

 

http://www.njr.nl/challenge-coaches-young-impact

trainingen@njr.nl of 030 230 35 75.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.