Wordt dit binnenkort jouw uitzicht? Of wat dacht je van deze foto’s? Dit zijn foto’s van een compleet en prachtig gerenoveerd pand, Rijnstraat 8 in Den Haag dat binnenkort in gebruik genomen wordt als Rijkskantoor.  Zie ook: http://www.bambouwtrijnstraat8.nl/In dit PPS project gaan binnenkort honderden ambtenaren inhuizen en om dit goed te begeleiden is jouw hulp nodig.

Het bedrijf MijnStudent, een upcoming bedrijf in de facilitaire markt en tevens nieuwste partner van Facilitas, dat studenten, starters en young profesionals bemiddeld, heeft van bouwbedrijf BAM opdracht gekregen de ingebruikname van het pand te begeleiden. Zij gaan dit doen door het leveren van een ploeg van 20-30- floorwalkers. 

We zoeken nu heel hard mensen die in de periode van 19 juni t/m 28 juli willen helpen. We zoeken mensen die in deze periode minimaal 2 weken en minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn om mee te draaien. Een leuk project voor jou als FM-student!

Ben jij geïnteresseerd om aan dit project mee te doen?  Stuur dan snel je CV in naar werk@mijnstudent.nl t.a.v. Floor Fillekers en onder vermelding van Studievereniging Facilitas. Voor meer informatie neem contact op met 030-2011762. Reageer snel want de klus is al bijna!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.