Voor het meest modieuze evenement van Den Haag, De PrinsjesHatwalk, zoekt Dr2 Events & Campaigns vrijwilligers:

“Het evenement vindt plaats op zaterdag 15 september tijdens het Prinsjesfestival en we zoeken vier dames / heren die ons op deze productiedag kunnen helpen met verschillende werkzaamheden. Hieronder wordt het evenement verder toegelicht:

PrinsjesFestival
Ieder jaar biedt het Prinsjesfestival in de week voor Prinsjesdag een programma vol feestelijke en inhoudelijke activiteiten. Prinsjesfestival wordt mogelijk gemaakt door meer dan 100 vrijwilligers. Samen bedenken en organiseren zij de evenementen waaruit het festival bestaat. Een bekend onderdeel hiervan is de PrinsjesHatwalk 2018.

PrinsjesHatwalk & PrinsjesMarkt
De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op 15 september op het Plein in Den Haag. Tijdens de PrinsjesHatwalk kan het publiek genieten van een middag vol bijzondere hoeden, muziek en show op het Plein in Den Haag. Een belangrijk onderdeel van de PrinsjesHatwalk is de hoedenontwerpwedstrijd die wordt uitgezet bij verschillende modevakscholen in Nederland. Studenten van deze scholen en academies worden uitgenodigd zich in te schrijven en een hoed te ontwerpen en te maken. De hoeden worden professioneel gejureerd en de genomineerden krijgen de kans om tijdens de PrinsjesHatwalk de hoeden te laten presenteren aan het publiek door echte modellen. Daarnaast wordt het podium gebruikt voor een muzikaal programma. Tussen 15.00 – 16.00 verzorgen wij een bom vol programma vol entertainment! Zoals ieder jaar zal er veel politici aanwezig zijn, maar bovenal is het een publieksevenement waar iedereen welkom is!

Op Het Plein vindt ook de PrinsjesMarkt plaats. Deze markt is in twee delen gesplitst: een hoedenmarkt en een markt met Gelderse specialiteiten. De bezoekers kunnen de gehele dag genieten van hoeden, tassen, sieraden en culinaire hoogstandjes.

Hieronder staan de verwachtte taken voor de vrijwilligers:

  1. Ophalen van alle hoeden van kantoor Parkstraat 20
  2. Kleedkamer + juryruimte inrichten
  3. Stellingkasten voor hoeden inrichten à Op chronologische volgorde
  4. Kramen nummeren en stoelen + signing bij de kramen plaatsen
  5. Ontvangen van kraamhouders en naar kraam verwijzen
  6. Ontvangen van genodigden en koffie / thee aanbieden
  7. Stoelen klaarzetten + gereserveerde bordjes plaatsen
  8. Flyers verspreiden over tafels
  9. Lunchtafel klaarzetten + bonnetjes uitdelen
  10. Hospitality ruimte verder aankleden

Vorig jaar hebben drie enthousiaste leden van Studievereniging Facilitas al meegeholpen. Hopelijk is dat dit jaar weer het geval!
Alle informatie terug te vinden op: http://www.prinsjesfestival.nl/prinsjeshatwalk/

Direct enthousiast geworden? Meld je aan door te mailen naar prinsjeshatwalk@prinsjesfestival.nl

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.