StartDock faciliteert de optimale werkomgeving voor jonge, ambitieuze en ondernemende pioniers in Coworking Spaces: inspirerende, gezellige en levendige bedrijfsverzamelgebouwen. StartDock heeft locaties in steden waar veel gebeurt in de wereld van start-ups en scale-ups, op centrale AA-locaties. Coworking is de nieuwe manier van werken voor freelancers en kleine bedrijven, die hier volledig worden ontzorgd. De Community Managers van StartDock zijn Facility Managers 2.0, en daarom zoekt StartDock jou!

 

StartDock is voortdurend op zoek naar facilitair talent met oog voor dienstverlening en interesse in een concept dat ‘het nieuwe werken’ omarmt. Bezoek de website voor meer informatie over alle stages (2e, 3e en 4e jaars) en werkmogelijkheden voor na de studie: https://startdock.nl/nl/vacatures/