De evenementencommissie organiseert alle Facilitas feesten, borrels en activiteiten. Hierbij kun je denken aan de maandelijkse borrels, het kerstgala, het eindfeest, de kroegentochten en de pubquiz. Als lid van deze commissie ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de locatie, het thema, de promotie (in samenwerking met de redactiecommissie) het verloop en de evaluatie. Het organiseren van deze activiteiten wordt in overleg gedaan met de lustrumcommissie.

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

  • Organisatorisch vermogen
  • Enthousiast
  • Sociaal
  • Creativiteit
  • Initiatiefrijk

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 1-2 uur per week mee bezig
  • Je bent aanwezig bij alle evenementen die worden georganiseerd, indien mogelijk
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid

Ben je nou super enthousiast geworden over de evenementencommissie? Meld je dan aan door een mail te sturen naar intern@svfacilitas.com, dit kan tot en met 27 september. Stuur hierbij de commissievoorkeur(en), motivatie en cv mee!

One thought on “Evenementencommissie (2019-2020)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.