Na het succes van de afgelopen introductieweken, zal de introductiecommissie ook de komende introweek volledig organiseren. Het hele jaar is de commissie bezig met de voorbereidingen. Zij regelen van het verblijf, het vervoer, de catering, het thema en het volledige programma. Deze zullen niet alleen op school plaatsvinden, maar ook op een externe locatie. Ook selecteert de commissie de studentmentoren, hulpmentoren en algemeen medewerkers. Daarnaast ondersteunt de introductiecommissie bij de Open Dagen en Meet & Match dagen van de Haagse Hogeschool. De introductieweek is erg belangrijk voor de banden die ontstaan binnen en tussen de klassen. De commissieleden zorgen voor een geweldige week die de eerstejaars nooit meer zullen vergeten!

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

 • Enthousiast
 • Stressbestendig
 • Communicatief vaardig
 • Organisatorisch vermogen
 • Creatief
 • Initiatiefrijk
 • Flexibel

Goed om te weten:

 • Je bent er ongeveer 3 uur per week mee bezig (exclusief de introductieweek zelf)
 • Je bent aanwezig bij de introductieweek, open dagen en meet & match dagen.
 • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
 • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt
 • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid

Ben je nou super enthousiast geworden over de introductiecommissie? Meld je dan aan door een mail te sturen naar intern@svfacilitas.com , dit kan tot en met 27 september. Stuur hierbij de commissievoorkeur(en), motivatie en cv mee!

 

One thought on “Introductiecommissie (2019-2020)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.