Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Facto hét congres voor young FM professionals: Facility Matters. Omdat er veel te doen is, is het congres over twee dagen uitgesmeerd: dinsdag 17 november en woensdag 18 november.
Het programma is laagdrempelig en bevat een scala aan interessante sessies. Kijk zelf maar even op: https://facilitymatters.facto.nl/ om te kijken dat er zeker iets bijzit wat jouw interesse prikkelt.
INSCHRIJVING
Onze opleiding heeft een “groepsaccount” ingekocht waarbij het mogelijk is een groot aantal studenten te laten deelnemen. De aanmelding is snel en gemakkelijk geregeld:
Elke student meldt zich individueel aan via de reguliere inschrijfpagina: https://facilitymatters.facto.nl/aanmelden
Selecteer de optie ‘Ik heb een code ontvangen’.
Bij de vraag ‘Vul hier de code’ de volgende code invoeren: FMStudentenHaagseHogeschool11
Er wordt automatisch een ‘gratis deelname’ geselecteerd. Vervolgens kun je het inschrijfproces verder invullen en bevestigen.
Extra leuk is dat er ook enkele bekenden zullen optreden. Bijvoorbeeld onze oud studenten Anissa de Kort en Michelle Wicklert. En Jaap Kloos mag een ronde-tafel-sessie leiden over het actuele thema “Werkgeluk”. Kortom, doe mee en laat zoveel mogelijk Facilitas-leden zich inschrijven! En vergeet niet dat zo’n congres ook een ideale kans is om mensen te leren kennen of om op jacht te gaan naar een stage- of afstudeeropdracht. Pak deze kansen dus met beide handen aan.
Meld je snel aan!