De evenementencommissie organiseert alle Facilitas feesten, borrels en (online)activiteiten. Nu is alles nog op afstand, maar in de loop van 2021 hopen wij weer in (kleine) groepen bij elkaar te mogen komen! Hierbij kun je denken aan de maandelijkse borrels, het kerstgala, het eindfeest, de kroegentochten of een pubquiz. Als lid van deze commissie ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de locatie, het thema, gezelligheid, de promotie (in samenwerking met de marketingcommissie), het verloop en de evaluatie. Ben jij het creatieve feestbeest dat wij zoeken?

 

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

  • Organisatorisch vermogen
  • Enthousiast
  • Sociaal
  • Creativiteit
  • Initiatiefrijk

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 1-2 uur per week mee bezig
  • Je bent aanwezig bij zo veel mogelijk evenementen die worden georganiseerd
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid