We willen ons sociale media naar een hoger niveau brengen en daar hebben we jou voor nodig! Ben jij het creatieve social media wonder die wij zoeken? Gaat jouw hart sneller kloppen van Likes, volgers, fotografie en/of designing? Dan zoeken wij jou voor de marketingcommissie! Ligt jouw interesse niet alleen bij social media? Geen probleem! De marketingcommissie verzorgt ook posters, flyers en narrowcasting. Daarnaast werken jullie het hele jaar toe naar het ontwerpen van een fantastisch jaarboek, waarin jouw studententijd vereeuwigd wordt!

Wat jou omschrijft:

  • Creatief
  • Vindingrijk
  • Initiatiefrijk
  • Vlotte schrijfstijl die past bij onze verschillende doelgroepen
  • Interesse in marketing & design

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 1-2 uur per week mee bezig
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt 
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid
  • Een (hobby)fotograaf is altijd welkom!