De afgelopen jaren zijn wij met Facilitas naar Berlijn, Glasgow, Milaan, Praag, Ljubljana en Krakau geweest. In de basis gaan we naar de stad waar het European Facility Management Conference gehouden wordt. Echter moet dit wel goed passen in het jaarrooster en zijn wij ook afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona. De studiereis naar Porto heeft afgelopen jaar helaas niet plaats kunnen vinden, maar 2021 biedt nieuwe kansen! Een studiereis naar het buitenland, misschien een skivakantie aan het einde van het jaar of de toerist uithangen in eigen land? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het belooft een leuke reis te worden! Jullie als studiereiscommissie regelen o.a. de locatie, het vervoer, het verblijf, de bedrijfsbezoeken, feesten en het programma. Heb jij een passie voor reizen en heeft Corona jou al te lang thuis doen laten zitten? Pak deze kans en organiseer zelf die onvergetelijke reis!

 

 

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

  • Organisatorisch vermogen
  • Stressbestendig
  • Flexibel
  • Enthousiast
  • Creatief

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 2 uur per week mee bezig
  • Je gaat zelf ook mee met de studiereis
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt 
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid