FM & Corporate commissie 

De FM&Corporate commissie organiseert bedrijfsbezoeken, bijlessen, podcasts, trainingen en het jaarlijkse netwerkevent.

Bedrijfsbezoeken worden bij externe bedrijven georganiseerd, veelal partners/sponsoren van de vereniging. Deze bedrijfsbezoeken geeft de FM studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Je kunt dus je medestudenten echt wat bieden.

Naast de bedrijfsbezoeken organiseer je bij  de FM & Corporate commissie ook bijlessen en trainingen. Het is niet verplicht om de bijlessen of trainingen ook daadwerkelijk ook zelf te gegeven. Als je minder bent in het geven van bijllessen kunnen je dus ook gewoon mensen regelen die de bijles voor je gaan geven.

Daarnaast organiseert de FM & Corporate commissie een jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Bij deze bijeenkomst worden de partners/sponsoren van Facilitas uitgenodigd om bijv. een presentatie/workshop of training te komen geven. De commissie is vrij om daarnaast andere bedrijven te werven.

Dit jaar willen we iets nieuws gaan opzetten binnen de FM & Corporate commissie, namelijk “de Facilicasts”. Het woord zegt het al. Dit jaar willen we FM podcast gaan maken om onze leden beter bekent te maken met het Facilitaire werkveld. Omdat dit een heel nieuw concept is, zal de toekomstige FM& Corporate commissie, een grote invloed hebben over hoe deze podcasts vorm worden gegeven. We zijn dus ook opzoek naar creatieve mensen, die met ons hierover mee willen denken

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

 • Communicatief vaardig
 • Presentatievaardigheden
 • Stressbestendig
 • Enthousiast
 • Organisatorisch vermogen
 • Creatief

Goed om te weten:

 • Je bent er ongeveer 2 uur per week mee bezig
 • Je bent aanwezig bij zo veel mogelijk bedrijfsbezoeken en bijlessen
 • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
 • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt
 • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid