Introductiecommissie

Na het succes van de afgelopen introductieweken, zal de introductiecommissie ook de komende introweek volledig organiseren. Het hele jaar is de commissie bezig met de voorbereidingen. Afgelopen jaar heeft de introductieweek alleen op de Haagse Hogeschool plaats kunnen vinden, aankomend jaar hopen wij dit weer op een externe locatie te kunnen doen. Jullie regelen het verblijf, het vervoer, de catering, het thema en het volledige programma. Tot slot selecteert de commissie de studentmentoren, hulpmentoren en algemeen medewerkers. Daarnaast ondersteunt de introductiecommissie de open dagen van de opleiding. De introductieweek is erg belangrijk voor de banden die ontstaan binnen en tussen de klassen. Jullie zorgen voor een geweldige week die de eerstejaars nooit meer zullen vergeten!

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

 • Enthousiast
 • Stressbestendig
 • Communicatief vaardig
 • Organisatorisch vermogen
 • Creatief
 • Initiatiefrijk
 • Flexibel

Goed om te weten:

 • Je bent er ongeveer 3 uur per week mee bezig (exclusief de introductieweek zelf)
 • Je bent aanwezig bij de introductieweek en zo veel mogelijk bij de open dagen.
 • Je werkt nauw samen met de andere leden binnen de commissie.
 • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt 
 • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid