Marketingcommissie

We willen onze sociale media actief, creatief en professioneel houden en daar hebben we jou voor nodig! Ben jij het creatieve social media wonder die wij zoeken? Gaat jouw hart sneller kloppen van Likes, volgers, fotografie en/of designing? Dan zoeken wij jou voor de marketingcommissie! Bij de marketingcommissie regel je veel op de achtergrond, maar ben je van groot belang! Ligt jouw interesse niet alleen bij social media? Geen probleem! De marketingcommissie verzorgt ook posters en flyers. Daarnaast werken jullie het hele jaar toe naar het ontwerpen van een fantastisch jaarboek, waarin jouw studententijd vereeuwigd wordt! 

Wat jou omschrijft:

  • Creatief
  • Vindingrijk
  • Initiatiefrijk
  • Vlotte schrijfstijl die past bij onze verschillende doelgroepen
  • Interesse in marketing & design

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 1-2 uur per week mee bezig
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt 
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid
  • Een (hobby)fotograaf is altijd welkom!