Studiereiscommissie

De studiereis van Facilitas is één van de jaarlijkse activiteiten. We zijn al naar Berlijn, Glasgow, Milaan, Praag, Ljubljana en Krakau geweest. Helaas heeft Corona het de afgelopen jaren wat moeilijk gemaakt om naar het buitenland te gaan waardoor het zonnige Porto nog steeds in de pen zit. Afgelopen jaar hebben we gelukkig toch een alternatieve studiereis kunnen organiseren in de vorm van een kamp, wat ook super leuk was! 

Gelukkig biedt 2022 weer nieuwe kansen! Een studiereis naar een mooie stad in het buitenland, misschien een skivakantie of weer de toerist uithangen in eigen land? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het belooft hoe dan ook een leuke reis te worden! 

Jullie als studiereiscommissie regelen o.a. de locatie, het vervoer, het verblijf, de bedrijfsbezoeken, feesten en het programma. Heb jij een passie voor reizen en organiseren? En heeft Corona jou al te lang thuis doen laten zitten? Pak deze kans en organiseer zelf die onvergetelijke reis!

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

 • Organisatorisch vermogen
 • Stressbestendig
 • Flexibel
 • Enthousiast
 • Creatief
 • Doorzetter

Goed om te weten:

 • Je bent er ongeveer 2 uur per week mee bezig, hoe dichterbij de studiereis komt hoe meer tijd het kost.
 • Je gaat zelf mee met de studiereis
 • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
 • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt 
 • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid