Marleen van der Griend

Over Marleen van der Griend

Voorzitter

Erelid sinds 2017

Marleen van der Griend is erelid sinds oktober 2017. Marleen is officieel ingstemd als erelid op de Algemene Leden Vergadering, door haar functie als Voorzitter 2015-2016.

Bestuursfunctie 2015-2016

Hi, ik ben Marleen, 21 jaartjes jong, 160 cm lang en vierdejaars FM-student. Ik heb voor Facilitas gekozen omdat ik het belangrijk vind dat er een mogelijkheid is om meer uit je studententijd te halen als FM’er. De een doet dat door veel traineeships te doen, de ander door veel bier te drinken, maar de studievereniging is hetgeen wat het beste bij mij past. De functie van voorzitter heb ik gekozen omdat het een goede fit is. Net als Facilitas ben ik er voor jou. Als gezicht van de vereniging vind ik het leuk als mensen op me afstappen voor hulp, opmerkingen of gewoon een gezellig praatje. Spreek me dan ook vooral aan! Ik haal voldoening uit het feit iets voor mijn medestudenten te doen, en ben blij dat ook docenten mij zien als centraal aanspreekpunt. Samen met de andere bestuursleden, kunnen we altijd wat betekenen. Hetgeen waar ik het meeste naar uitkijk dit jaar, is om alle nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens de afgelopen introductieweek hebben we een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen. Ik ben razend benieuwd wie dit zijn, wat ze doen en wat hun drijft.
Wanneer ik niet met Facilitas bezig ben ik bezig met mijn baan als event medewerker, aan het hardlopen, leuke dingen doen met vrienden of aan de studie natuurlijk. Ik hou van muziek maken op allerlei manieren, lezen, creatieve dingen doen en mensen om me heen te hebben die me dierbaar zijn. Hieronder vallen ook de Facilitassers. We zijn ten slotte een grote familie, op zoek naar gezelligheid. En gezellig dat zijn we zeker!