Studievereniging Facilitas kan niet bestaan zonder haar partners. Mede dankzij de hulp en ondersteuning van al onze partners, kan Facilitas elk jaar zorgen voor evenementen, activiteiten, bijlessen, bedrijfsbezoeken, de studiereis en nog veel meer. Studievereniging Facilitas bedankt al haar partners, voor alle ondersteuning en hulp. Dankzij hen kunnen wij ieder jaar weer groeien, in zowel het ledenaantal als het ‘aanbod voor onze leden’.

Wij communiceren dan ook expliciet wie onze partners zijn, ook op onze website. Een partnerschap kan bestaan uit zowel eenmalige, regelmatige of constante ondersteuning en/of sponsoring, of een variant daarvan.

Trotse partners van Studievereniging Facilitas:

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod aan hbo-opleidingen, masteropleidingen, post-hbo opleidingen en trainingen. De hogeschool is te vinden op een minuut loopafstand van tram-, bus- en treinstation Den Haag Holland Spoor te Den Haag.

Facilicom

Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Het bedrijf is te vinden op drie minuten lopen van metrostation Vijfsluizen te Schiedam.

The Hospitalitist

The Hospitalitist biedt een platform voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen op basis van gastvrijheid. Bij The Hospitalitist de zaken zijn omgedraaid: Wij kijken vanuit de medewerker, wat is zijn of haar motivatie en interesse? Hoe kun je je als individu ontwikkelen? Het resultaat is dat bij The Hospitalitist hoog gemotiveerde medewerkers werken, ze zijn bezig met hun eigen ontwikkeling en gebruiken daar de opgedane werkervaring voor.

TOPdesk

TOPdesk helpt uw dienstverlening te verbeteren. Of het nu gaat om uw IT-afdeling, Facility Management of e-HRM. Met onze gebruiksvriendelijke service management software, ervaren consultants en deskundige support-afdeling hebben ze altijd een oplossing. TOPdesk is vanaf station Delft lopend, of per tram of bus te bereiken.

Inkopenvoor

Inkopenvoor is een advies- en onderzoeksbureau dat een sterk track record heeft in inkoopadvisering en -detachering. Zij zorgt voor een structurele oplossing door de inkoopfunctie van organisaties over te nemen of (tijdelijk) de eigen inkoopafdeling van een organisatie onder onze hoede te nemen.

FM Alumni

Met publicaties, bijeenkomsten en ruimte voor discussie streeft FM-alumni er naar de facility manager in Nederland te informeren en samen te brengen. Ze zijn te vinden binnen de Haagse Hogeschool.

StudyStore

Studystore is dé studieboekenwinkel voor HBO en universiteit. Studystore levert jaarlijks (óók tweedehands) studieboeken aan meer dan 200.000 studenten in het Hoger Onderwijs in heel Nederland, via 20 campuswinkels en meer dan 100 studieverenigingen. Naast studieboeken verkopen ze ook kantoorartikelen, algemene boeken en universiteitsartikelen.

TransIP

Domeinnamen, webhosting, VPS, cloudopslag? TransIP heeft het allemaal!

Ook samenwerken met ons? Wij gaan graag het gesprek met u aan om het beste partnerschap te sluiten!

Neem contact op met onze Commissaris Extern!

One thought on “Partners

Comments are closed.