Over Introductie commissie 2021

Hallo! Ik ben Max en ben nu 21 jaar oud. Ik zit nu in mijn vierde jaar en ook al vier jaar bij de vereniging.Dit jaar ga ik als voorzitter van de introductieweek het jaar in en ik heb er zin in! Naast mijn opleiding doe ik veel met muziek en gamen. Ik heb geen werk, dat komt ook vooral omdat ik dit jaar op stage ga en dus daarnaast er geen tijd voor heb.

 

 

Hoi, Mijn naam is Elise van Ginkel. Ik ben 19 jaar oud en woon in Leiden. Begin dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Facility Management. Dit jaar ga ik samen met de andere commissieleden de introductieweek organiseren. Ik heb er heel veel zin in! In mijn vrije tijd doe ik graag een drankje met vrienden en werk als verfmeng medewerker bij de Gamma.

 

Ik zal me even voorstellen, ik ben Jordi Bogers 19 jaar oud en zit in jaar 1 van de opleiding Facility Management. Voor mij is school best een stukje reizen want ik woon in Beverwijk. In het dagelijks leven ben ik veel aan het werken en voetbal ik. Helaas  is de kans dat we binnenkort tegen een balletje kunnen trappen vrij klein. Ik ben het oudste kind in een gezin van vier en moet ik elke dag overleven met een jonger zusje.

 

Ik ben Léann Kempen en ik zit in het eerste jaar van de opleiding Facility Management. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Hazerswoude-Dorp. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om turnlessen te geven aan kinderen van mijn vereniging, af te spreken met mijn vrienden en leuke dingen te doen. Ik werk daarnaast nog als baliemedewerkster bij de Albert Heijn.

 

Hii! Ik ben Nowi van Olphen, 18 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Facility Management. Ik woon in Leiden en in mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Ook speel ik graag een potje hockey. Verder vind ik het altijd super tof om activiteiten te organiseren, daarom ook de reden dat ik bij de introductiecommissie lid ben geworden. Ik heb er super veel zin in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi ik ben Demi Kerkvliet en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Facility Management. Ik ben 19 jaar oud en woon in Sassenheim. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te vissen en ben ik vaak met vrienden te vinden. Daarnaast geef ik training bij een jeugdcircus in Warmond. Organiseren vind ik super leuk om te doen.  ik kijk ook erg naar uit om een leuke introweek voor de eerstejaars te organiseren, die zij (ondanks de COVID-19 pandemie) niet snel zullen vergeten!